YOGA RETREAT PÅ MØN

3 dage med Jivamukti Yoga, Yin Yoga, Meditation og Satsang. Undervist af Tanja Ottesen.

ET YOGA RETREAT MED FOKUS PÅ FORDYBELSE OG NÆRVÆR

.

RETREATET ER UDSOLGT! Tilmeld dig Tanja’s nyhedsbrev for at være blandt de første, der får besked om fremtidige retreats og events.

Forkæl dig selv med et tiltrængt skud fornyet energi midt i vinterkulden. Glæd dig til 3 nærende yoga dage i Strandgårdens unikke, naturskønne omgivelser på en af Danmarks perle-øer. Her indviteres til fordybelse og nærvær og det er med stor glæde at Tanja byder alle velkommen til en skøn yoga weekend på smukke Strangården på Møn. Retreatet afholdes i weekenden 19. – 21. januar 2018.

PROGRAM

Retreatet starter fredag med indtjekning fra kl 13 og frem efter. Velkomst og første yoga klasse er kl 14. Det er også helt fint at ankomme senere hvis det f.eks. er en udfordring at få tidligere fri fra arbejde. Vi slutter om søndagen ved 14-15 tiden.

Jivamukti YogaUndervisningen er fokuseret omkring Jivamukti Yoga metoden. Vi arbejder holistisk med krop, sind og sjæl, og kommer også ind på den bagvedliggende filosofi og tankegang. Morgenerne starter med stille, mindful meditation. Formiddags klasserne er dynamiske og indeholder både varmende solhilsner, energiske sekvenser, lange, dybe stræk og en god afspændende shavasana. Chanting og meditation er integrerede elementer og understøttes af en kærlig intention, nøje udvalgt musik og filosofi. Lørdag eftermiddag sætter vi tempoet ned og laver blid og groundende Yin yoga, hvor det rolige og meditative er i fokus. Om aftenen mødes vi i satsang for at chante og reflektere.

Retreatet er åbent for alle yogaudøvere, der er nysgerrige og ønsker at gå dybere i egen yogapraksis. Har du endnu ikke prøvet Jivamukti Yoga anbefaler vi, at du inden tilmelding kommer og deltager i en gratis prøvetime hos Tanja, for at snuse til det.

Midt på dagen er der en god lang pause og tid til at fordøje yogaen og slappe af. Her er mulighed for hyggelige snakke og socialt samvær, at søge hen til et roligt hjørne for at læse en god bog, sidde i stille reflektion, eller tage vandreskoene på og gå en frisk tur i vinterlandskabet eller ved havet. Intention med retreatet er at skabe et rum for nærvær og fordybelse og at alle deltagere tager fra Møn afslappede, glade og inspirerede.

Yoga Retreat på Møn - Maj 2018

OM STRANDGÅRDEN PÅ MØN

Tanja søger altid efter de bedste retreat steder i Danmark og glæder sig til at byde alle velkommen til et dejligt yoga retreat på Standgården. Kursusstedet befinder sig i nogle meget naturskønne omgivelser og byder bl.a. på en smuk parklignende have. Strandgården ligger helt nede ved Østersøen og en af de bedste strande på Møn, Raabylille Strand. Møn byder på en række seværdigheder, hvor Møns Klint nok er den aller største. Strandgården har en hyggelig og varm atmosfære, er fuld af imødekommenhed og skaber rigtig fine rammer for et yoga retreat. Her er plads til ro, nærvær, fordybelse, afslapning og glæde. Stedet tilbyder også en nyere, meget smuk og lys yogasal, der sætter rammen for en unik og fordybende yogaoplevelse. Værelserne er med deres enkle og rolige indretning, skønne at trække sig tilbage på når der er brug for en pause mellem yogaundervisningen og sikre en god nattesøvn. Hele opholdet igennem bliver vi forkælet med nærende vegansk mad. Alle måltider laves på stedet af en erfaren brasiliansk kvinde, der har stor viden og passion for de sunde ayurvediske principper om måltidssammensætning, som understøtter vores yogapraksis og skaber balance i krop og sind.

Læs mere på Strandgården Møn.

RETREATETS ARRANGØR & YOGALÆRER

.

Yoga Retreat på Møn - Maj 2018Retreat faciliteres og undervises af Tanja Ottesen, 800+ timers Advanced Certificeret Jivamukti Yogalærer og ejer af Sangha Yoga Studio på Vesterbro. Udover ugentlige yoga klasser tilbyder Tanja workshops, fordybelseskurser og events og har stor erfaring med at arrangere retreats, som hun har afholdt i Danmark og udlandet siden 2012.

Tanja taler og underviser fra hjertet, og hendes yoga klasser er fulde af medlevenhed, grundighed og kærlighed. I Tanjas undervisning vil du opleve en helstøbt yogapraksis, som byder på dynamiske solhilsner og kreative flow sekvenser, åndedrætsøvelser, hands-on assists, dybe stræk, reflektion, meditation og chanting – kærligt flettet sammen med opløftende musik og venlige opfordringer til at vende blikket indad for at mærke efter, udforske yogaens dybere lag, styrke vores forbundethed og mod på livet og genfinde ro i krop og sind. Tanjas mål med undervisningen er at skabe et rum hvor alle bliver mødt og kan føle sig nærede, inspirerede og opløftede.

Læs mere om Tanja her.

PRIS

Yoga Retreat på Møn - Januar 2018KURSUS: 1.700 kr.

EARLY BIRD: 1.400 kr. – Tilmelding + betaling senest 30/11-2017. 

Inkluderet i prisen er: 3 dages fordybende undervisning faciliteret af Tanja Ottesen. Programmet er nøje tilrettelagt og veksler mellem dynamisk Jivamukti Yoga, rolig Yin Yoga, Satsang, chanting og filosofi, Asana Lab, Partner øvelser, mindful fordybelse og meditation.

KOST OG LOGI PÅ STRANDGÅRDEN: 1.350 kr.

Inkluderet i prisen er: Indkvartering fredag-søndag på rummelige, lyse dele værelser (2-3 personers) og logi i Strandgårdens skønne og hyggelige rammer, tre økologiske og veganske måltider hver dag, frugt, snacks, kaffe og the. Sengelinned og håndklæde. Yogamåtter, meditationspuder og tæpper du frit kan låne.

Egne udgifter: Transport til og fra kursusstedet Strandgården på Møn.

Der er et begrænset antal pladser på retreatet, som sælges efter først-til-mølle princippet.

TILMELDING OG BETALINGSMÅDE

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@sanghayoga.dk med oplysning om deltagers navn, adresse, mobilnummer samt mailadresse. Samtidig bedes du indbetale det fulde kursusbeløb til konto: 8401 0001545252 eller via MobilePay til nr. 27243779. Skriv navn + Møn i kommentarfeltet. Dette beløb udgør selve undervisningsdelen og sikrer din plads på retreatet.

Kost og logi betales direkte til Strandgården ved at overføre 1.350 kr til konto: 2228 65221225 i forbindelse med tilmeldingen. I kommentarfeltet er det vigtigt at du oplyser:  deltagernavn + sangha + din mailadresse. Strandgården sender en bekræftelse på din booking senest en uge efter din overførsel.

Den endelige tilmelding er først gældende, når det fulde beløb er betalt.

 

PRAKTISK INFO

Transportomkostninger er ikke inkluderet i prisen, og du skal selv stå for transporten til og fra Strandgården på Møn. Adressen er:

Yoga Retreat på Møn - Maj 2018Strandgården Møn 

Bundgarnet 45

4780 Stege

www.strandgaardenmoen.dk 

Tilmeld dig også eventet på Facebook og hold dig opdateret med seneste nyt om retreatet. Her kan du også møde de andre retreat deltagere og arrangere samkørsel.

Har du spørgsmål til weekendens indhold, yogaundervisningen eller har du tilmeldt dig sammen med en ven du ønsker at bo sammen med, så er du altid velkommen til kontakte Tanja på info@sanghayoga.dk

Spørgsmål til Strandgården Møn kan stilles via denne kontaktformular.

Retreatet er røg- og alkoholfrit og forplejningen er fuldstændig vegansk. Mobiltelefon bedes du undlade at medbringe under al yogaundervisningen og andre fælles aktiviteter.

BETINGELSER

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til selv at sælge eller overdrage pladsen til en anden. Giv da besked på info@sanghayoga.dk. Skulle retreatet mod al forventning blive aflyst tilbagebetales det fulde beløb.

Retreatet gennemføres ved minimum 8 tilmeldte og der er plads til max 16 deltagere.

Rejsegarantifonden: Kursus, transport og indkvartering købes separat, og arrangementet er således ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Sangha Yoga og Tanja fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og vilkår.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i tekst og program.